Usein kysyttyä – Roberts Berrie
Berriestä kysyttyä
Kokonaiset marjat, sisältäen kuoriosan ja siemenet, helposti nautittavassa, mukaan otettavassa ja maistuvassa muodossa. Berrie vastaa maailman 4 suurimpaan ruoka-alan trendiin: terveellinen, hyvänmakuinen, helppokäyttöinen ja luonnonmukainen

Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt ainesosat on lueteltu pakkauksen ainesosaluettelossa määrän mukaan alenevassa järjestyksessä. Marjojen lisäksi tuotteessa on marja- ja hedelmäsoseita ja –mehuja, vettä, makeuttavaa omenauutetta tasoittamaan marjojen happamuutta, sitruskuitua antamaan tuotteelle rakennetta sekä sitruunahappoa ja kaliumsorbaattia varmentamaan tuotteen turvallisuuden. Berrieissä on kunkin maun kohdalla optimoitu marjamäärä ja hyvä maku. Toisin sanoen marjaa on Berrieissä käytetty kunkin laadun kohdalla niin paljon että paras maku saadaan aikaiseksi.

Kyllä! Berrie on erinomainen tapa saada lapset nauttimaan päivän marjat.

Käytämme valtaosin pohjoisen kasvualueen marjoja ja pyrimme suosimaan kotimaisia. Pohjoinen kasvualue kattaa Suomen, Ruotsin, Viron sekä Luoteis-Venäjän alueen Suomen rajan lähettyviltä. Tällä alueella luonnonmarjat ovat ravintoarvoiltaan identtisiä. Saatavuus tämän alueen sisällä ratkaisee kulloisenkin hankintapaikan. Kotimaisuusaste vaihtelee satokausien mukaan.

Käytämme laadukkaita, puhtaita raaka-aineita ja tuotannossamme noudatamme korkeaa hygieniaa ja laadukkaita valmistusmenetelmiä. Tuotantomme on FSSC- 22000 sertifioitu. Nopea kuumennus, pieni säilöntäainelisäys ja suojakaasun käyttö varmentavat tuotteen säilyvyyden. Säilöntäaineena on käytetty kaliumsorbaattia E202, joka estää tehokkaasti hiivojen, homeiden ja bakteerien kasvua. Luonnossa vastaavantyyppinen säilöntäaine on sorbiinihappo, jota esiintyy pihlajanmarjoissa.

Suojakaasu on typen ja hiilidioksidin seos, joka täyttää purkin tyhjän tilan (headspace) ja parantaa näin tuotteen säilyvyyttä

Berrie säilyy 8 kk valmistuksesta huoneenlämmössä, viileässä säilyttäminen ylläpitää tuotteen aistittavia ominaisuuksia Avattuna Berrie säilyy jääkapissa noin viikon

Omenoista valmistettu pastöroitu omenauute, joka sisältää omenan luontaisesti sisältämiä sokereita, glukoosia ja fruktoosia.

Omenaa on saatavilla raaka-aineeksi paljon, sitä viljellään lähes kaikkialla. Ja se soveltuu hyvin tiivistettäväksi uutteeksi. Omenauutteessa ei ole yliherkkyyttä aiheuttavia ainesosia.

Berriet eivät lakimääritelmän mukaan sisällä mitään allergeenejä. Sitruskuitu on puhdasta sitruunan kuoresta puhdistettu kuitua, eikä aiheuta oireita sitrusallergikoille. Se tuo tuotteelle rakennetta ja toimii kuitulisänä. Berrie Villi Mustikassa ja Berrie +Fiberissä käytetty sitruunamehu saattaa aiheuttaa herkimmille sitrusallergikoille yliherkkyysoireita. Omenamakeuttaja ei aiheuta yliherkkyysoireita. Berrie Tyrnin ja Berrie +Fiberin ainesosissa käytetty omenasose sekä omenatäysmehu voivat aiheuttaa yliherkkyysoireita omena-allergikoille. Kaikki Berriet ovat maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia.

Berrie+ Fiber sisältää maissista peräisin olevaa liukenevaa kuitua. Yhdessä 100ml purkissa on enemmän kuitua kuin kaurapuurolautasellaLue lisää http://www.fibersol.com/products/fibersol-2/

Noin 30 % ihmiskehon proteiinista ja 80 % ihon kuivapainosta on kollageenia. Ikääntymisen myötä elimistön kyky tuottaa kollageenia heikkenee, jonka seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja ikääntymisen merkkejä, ryppyjä ja juonteita alkaa syntyä Roberts Berrie +Beauty Lakka&Tyrni+Kollageeni sisältää bioaktiivista VERISOL B -kollageenihydrolysaattia joka imeytyy täydellisesti ja nopeasti ruonsulatuksen aikana ja on siten helposti elimistön hyödynnettävissä. Berrien raaka-aineena käytettävä kollageenihydrolysaatti VERISOL B hankitaan jauheena. Kollageenin valmistusprosessissa naudan kollageeni puhdistetaan, hydrolysoidaan eli pilkotaan ja kuivataan. Hydrolysoitu eli pilkottu kollageeni imeytyy ruoansulatuksesta hyvin ja on siten tehokkaasti elimistömme hyödynnettävissä. Lue lisää: http://www.gelita.com/en/products/verisol.

Kasviperäistä kollageenia ei ole olemassa.

Berrie +Protein Villimustikka&Granaattiomena sisältää bioaktiivista Peptan® B – kollageenipeptidiä. Berrien sisältämä kollageenipeptidi imeytyy täydellisesti ja nopeasti ruonsulatuksen aikana ja on siten helposti elimistön hyödynnettävissä. Berriessä käytetty proteiini on kliinisesti testattu hydrolysoitu proteiini, joka on proteiini parhaiten imeytyvässä muodossa (eläinperäistä (nauta)). Ihminen pystyy hyödyntämään kaikista parhaiten juuri eläinperäisen proteiinin, sen jälkeen heraproteinin ja kolmanneksi kasvipohjaiset. Kliinisissä testeissä n 8-9 viikon aikana 15g päivittäinen annos sai aikaan lihasmassan kasvua. Kuntoilijoille erinomainen proteiininlähde yleensä ja kuntoilun jälkeen koska sisältä hyvin imeytyvää proteiinia ja myös jonkin verran hiilihydraattia, jotka yhdessä tukevat palautumista Berriessä saa päivän marjat ja proteiinin helposti mukaan samassa purkissa ja vielä hyvän makuisena ilman lisättyä valkoista sokeria! Lisäksi herajuomiin verrattuna Berrien selvä etu on maidottomuus

Berrie-sarjan 8 tuotetta on valmistettu kokonaisista marjoista. Berrie-supermarjoissa on viisi runsasmarjaista vaihtoehtoa ja Berrie-tehomarjojen kolmessa tuotteessa marjojen hyvät ominaisuudet on yhdistetty hyvinvointia lisäävien ainesosien (kuitu, proteiini ja kollageeni) kanssa. Kaikki Berrie-supermarjat sekä Berrie +Fiber -runsaskuituinen tuote ovat täysin kasviperäisiä ja soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon. Berrie +Protein ja Berrie +Beauty sisältävät naudasta peräisin olevia kollageenipeptidejä ja –hydrolysaattia, minkä vuoksi ne eivät sovellu vegaaniseen ruokavalioon. Kehittäessämme tuotteita olemme kokeilleet monia tarjolla olevia vaihtoehtoja, myös kasviperäisiä, käytetyille nautapohjaisille raaka-aineille, mutta todenneet käytössä olevat eläinperäiset vaihtoehdot toimivimmiksi. Berrien sisältämät kollageenipeptidit ja -hydrolysaatti imeytyvät täydellisesti ja nopeasti ruonsulatuksen aikana ja ovat siten helposti elimistön hyödynnettävissä.

Berriessä on välikansi helpottamassa sen on the go –käyttöä eli purkista on helppo juoda esim. kävellessä ja sen voi antaa myös pienelle lapselle, kun ei tarvitse varoa, että Berrie valuu päälle. Jos sinusta tuntuu, että kannen alle jää Berrietä, voit lorauttaa purkkiin tilkan vettä ja nauttia sen avulla loputkin Berriet.

Berrie-purkin kansi on alumiinia ja menee metallinkeräykseen. Purkki on kaksikerroksinen: kartonkikerroksen voi repäistä irti repäisykohdasta ja laittaa kartonginkeräykseen, muovipurkki muovikansineen menee muovinkeräykseen. Jos muovinkeräystä ei ole, se menee polttojätteeseen.

Yleisesti kysyttyä
On ...

Suomi