Kostenloser Versand bei Erstbestellung mit dem Code BERRIE23

Xiaonuo Chen
Kliininen ravitsemusterapeutti
Family Health Manager

 

 

” Synnyin 70 luvulla. Olen tulossa 50 vuotiaaksi.”
Chen Xiaonuo hymyilee ja esittelee itsensä.

Ihmiset jotka tapaavat Chen huomaavat että hänelle ikä on vain numeroita. Terveenä pysyminen ja kauniilta näyttäminen ei ole helppoa kohta 50-vuotiaalle naiselle. Chen myöntää että hän ei löytänyt tätä salaisuutta helpolla. ”Ravitsemusterapeutiksi ryhtymisen syynä kaksi vuotta sitten oli juuri oma terveyteni.”
Chen työskenteli korkeasti palkattuna kiinteistönvälittäjänä Pekingissä vuodesta 2003 vuoteen 2012. Vuonna 2012 hän luopui miljoonan euron vuosipalkastaan ja tuli Shenzeniin terveysongelmiensa kanssa. Hän kärsi ummetuksesta, unettomuudesta, kohdun ongelmista sekä ruokahaluttomuudesta.

Chen kertoo että työskenneltyään pitkään kovan paineen alla hänen terveytensä alkoi kärsiä. Lääkäreistä ei ollut apua tähän. Chen ymmärsi että hänen täytyy keskittyä enemmän itseensä. ”Kun palasin Shenzenistä, yritin löytää ratkaisua perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä. Käytettyäni yrttilääkkeitä jonkin aikaa, vatsani ei toiminut yhtään ja terveydentilani ei parantunut. Viimein päätin opiskella jotta voisin olla ravitsemusterapeutti itselleni. Chen opiskeli Pekingin yliopistossa siirtyi kiinteistönvälityksestä terveyden asiantuntijaksi. Se oli erittäin hyvä onnnistunut ratkaisu ja nyt nyt Chen nauttii opiskelun tuomasta tiedosta terveyden asiantuntijana.

”Naisten pitäisi kuunnella ja pitää huoltaan kehostaan. Erityisesti kun ikää tulee lisää.”

Chenillä on vahvat mielipiteet terveelliseen elämään: Ammatillisesti katsottuna, oikenlainen ravinto on paras lääke terveydelle. Japanilaisten ravitsemusstandardien mukaan ihmisen tarvitsee syödä 30 erilaista ruoka-ainetta päivässä. Se ei ole helppoa kiireisessä arjessa, joten joudumme käyttämään lisäravinteita. Silti suosittelen että kuuntelet itseäsi ja kehoasi jotta tiedät mikä on terveellistä ravintoa.
”Viimeisen 18 kuukauden aikana olen juonut 1.080 purkkia Villimustikka-Berrietä.” Chenin valmistuttua ravintoteraupeutiksi ei pelkästään hänen oma terveys mutta myös koko perheen terveys on parantunut huomattavasti. Ruokatottumuksien sijaan kinnittäminen huomion kiinnittäminen myös muihin terveellisen elämän asioihin on tuonut hyvää koko perheelle. Berrie-fanina hän haluaa jakaa kokemuksensa myös muille.
”Aloin käyttämään Berrie villimustikkaa joulukuussa 2016. Nyt unettomuus, ummetus ja silmäpohjien rappeuma ovat parantuneet. Korostan ruokavalion merkitystä koska ruoan alkuperä määrittelee sen syötkö terveellisesti vai et.
Suomessa on maailman paras ilmanlaatu YK:n mukaan. 139 käsin poimittua villimustikkaa, mitä se merkitsee? Se tarkoittaa sitä jokaisen Berrien mukana nautit energiaa luonnosta. Metsät ovat taianomainen paikka, se on kuin luontainen magneettikenttä, rauhoittava, virkistävä ja rentouttava.
Palasin juuri Uudesta Seelannista. Olimme 20 päivää siellä ja kiersimme autolla ympäri maata. Se olisi voinut olla hyvin väsyttävä matka. Olin kuitenkin koko matkan virkeä ja nukuin yöt hyvin. Tätä en olisi uskonut koska olen ollut niin huono nukkuja. Villimustikat ovat erittäin tärkeitä minulla. Antioxidantit ja anthosyanit ovat aivan eri luokkaa kuin kasvatetuissa pensasmustikoissa.

Chen haluaa sanoa kaikille naisille, jotka haluavat elää terveellistä elämää kuten hän: ”Ikä ei ole vihollinen vaan sitä pitää arvostaa elämän lahjana.”